Διάτρητοι σωλήνες corrugated για αποστράγγιση υδάτων

Η εταιρία μας διαθέτει 

 • Υψηλής αντοχής σωλήνας αποστράγγισης διπλού τοιχώματος «Drenosewer ,Ο  DRENOSEWER είναι διάτρητος σωλήνας πολυαιθυλενίου, με δομημένο εξωτερικά και λείο εσωτερικό τοίχωμα. Διατίθεται σε μπάρες στις διαμέτρους από Φ110mm έως Φ200 mm.Έχει αντοχή στην συμπίεση υψηλότερη από 450Ν, με παραμόρφωση της εξωτερικής του διαμέτρου ίση με 5% και ανήκει στην κλάση δακτυλιοειδούς ακαμψίας 4 KN/m2 κατά ISO 9969.
 • Διπλού τοιχώματος σωλήνας αποστράγγισης

  Ο POLIDREN είναι διάτρητος σωλήνας πολυαιθυλενίου, με δομημένο εξωτερικό και λείο εσωτερικό τοίχωμα. Διατίθεται σε κουλούρες στις διαμέτρους από Φ63mm μέχρι Φ200 mm.

  Έχει αντοχή στην συμπίεση υψηλότερη από 300Ν, με παραμόρφωση της εξωτερικής του διαμέτρου ίση με 5%.
  Οι διατρήσεις πραγματοποιούνται σε όλη την περιφέρεια του σωλήνα, ανά 120ο για τις διαμέτρους Φ110mm, Φ125mm, Φ140mm και Φ160mm και ανά 60ο για τις διαμέτρους Φ90mm και Φ200mm.

  Όλες οι διατρήσεις έχουν πάχος 2mm, έτσι ώστε να αποφευχθεί η εισαγωγή αντικειμένων στο σωλήνα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει φραγμό και αισθητή μείωση της αποστραγγιστικής ικανότητας του σωλήνα.

 • Σωλήνες δομημένων τοιχωμάτων «Drenopal»

  Η συνεχής αναζήτηση καινοτόμων λύσεων οδήγησε στην παραγωγή του Drenopal, ενός σωλήνα ειδικά σχεδιασμένου για την αποστράγγιση του μετωρικού νερού και την συλλογή διηθημάτων.

  Ο Drenopal παράγεται από την διάτρηση του σωλήνα Ecopal. Τα ειδικά μηχανήματα διάτρησης εγγυώνται μεγάλη ποικιλία διατρήσεων.

  Ο Drenopal είναι διαθέσιμος σε πολλές διαμέτρους από Φ160 mm έως Φ1200 mm, σε 6 μέτρες μπάρες και σύμφωνα με τις κατηγορίες ακαμψίας SN 4 ΚN/m ², SN 8 ΚN/m ² και SN 16 ΚN/m2.